Tags

, , , , ,

Cand vine vorba de nuntile vedetelor din Romania devenim extrem de curioase in ceea ce priveste rochia de mireasa. Unele vedetele ne socheaza cu alegerile lor, altele ne incanta, iar unele ne lasa rece. Cateva rochii de mireasa ale vedetelor care si-au facut nunta in 2012. Rochia de mireasa a Deliei Matache. Pe 16 septembrie cantareata Delia Matache a imbracata rochia de mireasa. Daca la slujba religioasa Delia a purtat o rochie de mireasa tip printesa, cu decolteu inima si ornamente din dantela, la petrecere cantareata a purtat o rochie asimetrica mai scurta in fata si ceva mai lunga la spate, cu spatele gol si aplicatii de cristale pe bretele. Nunta: 16 septembrie 2012.

Rochia de mireasa a Deliei Matache

Rochia de mireasa a Elenei Basescu 

Designerul Anca Maxim a facut rochia de 4500 de euro a Elenei Basescu. Rochia stil printesa, cu decolteu tip barca a fost facuta din dantela hallette, organza de matase naturala, taftta si o crinolina, care a facut-o pe Elena sa arate a papusa Barbie. Rochia Elenei Basescu a fost asemanata cu cea pe care a purtat-o KateMiddleton la nunta ei, dar a fost criticata pentru ca era prea bufanta.

La cununia civila Elena a purtat o rochie roz din dantela, de la casa Dior.

Nunta: 1 septembrie 2012

Rochia de mireasa a Elenei Basescu

Rochia de mireasa a Danei Rogoz

Poate cea mai frumoasa mireasa a anului 2012, Dana Rogoz a uimit prin simplitatea si frumusetea rochiei pe care a purtat-o. Rochia stil coloana, lejera si diafana a fost o creatie Parlor by Veronica Zaharia si … avea niste alicatii care semanau cu petale de flori.

Nunta: 14 iulie 2012

Sursa foto: http://danarogoz.one.ro

Rochia de mireasa a Danei Rogoz

Rochia de mireasa a lui Teo Trandafir

In marea zi a nuntii Teo a a avut doua rochii in culoarea untului, realizate de designerul si prietena ei Liza Panait. Rochiile au fost realizate in stilul anilor ’20 din matase naturale brodata.

Data nuntii: 2 iunie 2012

Sursa foto: http://www.apropo.ro

Rochia de mireasa a lui Teo Trandafir

Rochia de mireasa e Elenei Gheorghe

Ca si Teo, Elena a purtat doua rochii in ziua in care i-a spus “Da!” lui Cornel Ene. Cea de la cununia religioasa a fost una stil printesa, fara bretele, cu decolteu inima, o centura cu aplicatii in talie si o trena impresionanta, semnanta Manuel Mota iar cealalta a fost creata de Atelier Ersa.

Data nuntii: 7 iulie 2012

Sursa foto: http://www.click.ro

Rochia de mireasa e Elenei Gheorghe

Rochia de mireasa a Dianei Bisinicu

Rochia de mireasa a fost una stil printesa, fara bretele, cu decolteu generos in forma de inima si fusta din straturi de tull, iar designerul care a creat-o este Anca Maxim, cea care i-a facut si Elenei Basescu rochia de mireasa.

Data nuntii: 14 iulie 2012

Sursa foto: http://dragameaprietena.kanald.ro

Rochia de mireasa a Dianei Bisinicu

Rochia de mireasa a Giulia Anghelescu

Giulia a ales-o pe designerul Mirela Diaconu sa-i faca rochia de mireasa. Giulia a avut rochia pe care si-a dorit-o, dar s-a plans ca a fost grea si a incomodat-o la dans.

Data nuntii: 7 iulie 2012

Sursa foto: http://www.perfecte.ro

Rochia de mireasa a Giulia Anghelescu

Rochia de mireasa a Madalinei Draghici

Actrita Madalina Draghici a avut in ziua nuntii o rochie de mireasa cu un decolteu generos, ornamente pe umeri si centura cu aplicatii in talie care o facea sa semene cu o zeita greceasca. Madalina a spus despre rochie ca este un model diafan, care o reprezinta.

Data nuntii: 21 iulie 2012

Sursa foto: http://www.libertatea.ro

Rochia de mireasa a Madalinei Draghici

Rochia de mireasa a Soranei Mohamad

Sorana nu a apelat la designerii romani pentru rochia de mireasa ci a ales un renumit brand international de rochii de mireasa, Elie Saab, pe care a da cateva mii de euro. Rochia a fost una stil sirena, din dantela si a avut o trena impresionanta.

Data nuntii: 23 iunie 2012

Sursa foto: http://www.cancan.ro

Rochia de mireasa a Soranei Mohamad

Rochia de mireasa a Ancai Neacsu

Rochia miresei a fost una fara bretele, cu decolteu inima, aplicatii realizate manual, fusta cu straturi de volanase si crinolina, realizata de designerul Maria Simion.

Data nuntii: 9 iunie 2012

Rochia de mireasa a Ancai Neacsu

Sursa – planificarenunta.ro

Advertisements